Om Sv. Michelsen

Hoflev collage square

 

Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet chokolade af de bedste råvarer siden 1933. Og i dag er det stadig hænderne og de bedste råvarer, der er det vigtigste for os.
  

Mange af de mennesker, der arbejder på vores chokoladefabrik har været ansat længe. Det er folk, der enten har en chocolatier- eller konditoruddannelse eller mennesker, der bare brænder for chokolade. Og det er rigtig meget værd.  For det medvirker til at sikre kvaliteten i vores produkter.


Vores håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933 kombineret med nye ideer og tiltag, der er prøvet af gennem årene. Alt er fremstillet i hånden på vores chokoladefabrik i København og alt efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at vi tager stilling til og ansvar for hver en råvare, vi anvender, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning, vores varer har på miljøet.
 

flødeboller square
Læs mere om vores chokolade og samarbejdet med Fairtrade, hvor vores kakao kommer fra, og hvad projektet betyder for vores bønder.


Læs mere om vores fokus på bæredygtighed på andre områder.
 

Læs mere om filosofien bag vores produkter.

 

Følg os på facebook.com/svmichelsenchokolade eller instagram.com/explore/tags/svmichelsen - og del meget gerne dine chokolade-øjeblikke med os under #svmichelsen

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven