Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser for varer købt på www.svmichelsen.dk (i butikker gælder andre vilkår)

 

Generelle oplysninger


Sv. Michelsen Chokolade A/S

CVR. nr. 34880980

Stamholmen 91

2650 Hvidovre

mail@svmichelsen.dk

tlf. 39208500

Etableret 1933

 

Betaling

Betaling via Sv. Michelsen Chokolades webshop er online betaling.

Følgende kort kan anvendes:

Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express og MobilePay.

Betalingen trækkes først på dit kort, når varerne sendes fra Sv. Michelsen Chokolade.

Der er intet gebyr i forbindelse med betalingen.

 

Levering

Sv. Michelsen Chokolade leverer kun til Danmark.

Vi sender alle vores pakker med GLS.

Leveringstiden for standardlevering er 1-2 dage fra valgte afsendelsesdato. Der kan i travle perioder være ekstra leveringstid.  

Alle ordrer på www.svmichelsen.dk sendes fragtfrit.

Ved bestilling inden kl. 11 på hverdage, er det muligt at få leveret dagen efter.

Der kan vælges mellem levering til arbejdsplads, levering til GLS PakkeShop eller levering til privat adresse. Såfremt levering til privat adresse vælges, bliver pakken stillet ved hoveddøren på adressen. Hvis en bestemt placering ønskes, skrives dette i kommentarfelt.
 

Såfremt en valgt afsendelsesdato er en søn- eller helligdag, afsendes ordren den førstkommende hverdag.

Bemærk i belastede perioder, højsæsoner, akut sygdom i pakkeriet eller andet kan længere leveringstid forekomme.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

a)      har modtaget din vare

b)      får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)      får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kundeservice eller 39208500. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten?

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:                                    

1.      Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

2.      Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sv. Michelsen Chokolade

Att: kundeservice

Stamholmen 91

2650 Hvidovre

Danmark

 

Du kan også, mod forudgående aftale, fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)


Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Sv. Michelsen Chokolade

Att: Kundeservice

Stamholmen 91

2650 Hvidovre

Danmark

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Sv. Michelsen Chokolade A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved oprettelse af profil bevares dine personoplysninger samt tidligere ordrehistorik indtil profilen slettes.

Direktøren og den webansvarlige for Sv. Michelsen Chokolade A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.svmichelsen.dk er Administrerende Direktør Daniel Paetsch. 
 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi videregiver din e-mailadresse til Trustpilot.  
 

Oplysninger afgivet til www.svmichelsen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sv. Michelsen Chokolade A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sv. Michelsen Chokolade A/S via e-mail mail@svmichelsen.dk.

 

Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@svmichelsen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

 

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
kfst@kfst.dk
Tlf. 41 71 50 00
kfst.dk

 


Abonnementsbetingelser


Disse Abonnementsbetingelser finder kun anvendelse, såfremt du køber et af Sv. Michelsen Chokolades Abonnements-produkter på www.svmichelsen.dk/shop/abonnement. Abonnementsbetingelserne supplerer de ovenfor beskrevne Handelsbetingelser. 


Bestilling:

Abonnementsprodukter bestilles i en speciel "abonnements-indkøbskurv", hvor det ikke er muligt at tilføje andre varer (derfor er det heller ikke muligt at vælge vores øvrige varekategorier fra denne side).


Levering

Ved første bestilling afsendes indeværende måneds Abonnements-produkt. Afsendelse af Abonnements-produkter sker herefter de første hverdage i måneden. Leveringsinformation sendes per e-mail.


Betaling

Betaling for Abonnementsprodukter sker ved afsendelse af produktet. Kvittering sendes per e-mail. Prisen for den første pakke af tekniske grunde står som fuld pris, men vi trækker kun det halve beløb ved afsendelse. Abonnements-tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Abonnementet kræver, at kreditkortet er gyldigt, når det månedlige beløb trækkes. Såfremt det ikke er tilfældet, typisk fordi kortet er udløbet eller blevet udskiftet, kontakter vi dig


Opsigelse
Abonnement kan opsiges når som helst via mail til mail@svmichelsen.dk.


Ændringer af Abonnementbetingelser

Sv. Michelsen Chokolade A/S har til enhver tid ret til at ændre nærværende Abonnementsbetingelser. Væsentlige ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel. Ikke væsentlige ændringer kan gennemføres uden varsel. 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven