Om vores produkter

Produktudviklingen
Vi har stadig produkter, som har været i sortimentet siden Svend Michelsens tid, men størstedelen er nye ting, som konstant bliver afprøvet. Ofte er det nyfortolkninger af allerede kendte produkter, fx som vi har gjort det med vores flødeboller, petit fours og senest trøffelkugler.

SvM ny æske


Flødebollerne
Vi pisker skummet op og sprøjter flødebollerne op i hånden på en tyk marcipanbund, inden de bliver overtrukket med et tykt lag chokolade. Afhængig af drys eller Sv. Michelsen signatur er det hænderne og øjnene, der igen overtager og kontrollerer, inden levering til butikkerne.
Vi prioriterer dyrevelfærd højt og bruger udelukkende æg fra fritgående høns. Vi er stolte over at være blevet hædret på Dyrenes beskyttelse Wall of Fame for at have produceret den første flødebolle af æg fra fritgående høns.
 
SvM flødeboller

Drageerne

Vi dragerer både lakrids, mandler og hasselnøddedragéer på vores fabrik. Også her er alle ravårer af bedste kvalitet, og det er noget, der kan smages. Alle vores produkter er glutenfri - også vores lakridsdragé.


SvM Drageer

 

Overtrukket chokolade

Vores chocolatiers ruller marcipan, nougat eller trøffel ud, og stykkerne bliver herefter skåret i hånden i den størrelse, der nu skal bruges, for til sidst at blive lagt på båndet og overtrukket med chokolade og pyntet – naturligvis også i hånden. 

Støbt chokolade
Her støber vi chokoladen i forme og fylder først efterfølgende fyldningen i, hvilket giver mulighed for blødere fyldninger. En af de vigtigste ting ved chokoladeproduktion er, at chokoladen er korrekt tempereret. Det giver det rette knæk, og det er også tempereringen, der giver den smukke blanke overflade på ikke mindst de støbte stykker

SvM Støbt-overtrukket


Holdbarhed og opbevaring

Vores chokolade er frisk. Og vi sætter en ære i, at den bliver spist frisk.
Den holder sig bedst, hvis den bliver opbevaret køligt - mellem 16 og 20 grader. Og helst ikke i sollys. 

Følg os på facebook.com/svmichelsenchokolade eller instagram.com/explore/tags/svmichelsen - og del meget gerne dine chokolade-øjeblikke med os under #svmichelsen

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven