Flødebolletårn med blomster

Køb eller lej vores flødebolletårne

Brug vores flotte flødebolletårne til receptionen, brylluppet, konfirmationen - kort sagt, den helt specielle fest!

Tårnene er lavet i kraftigt pap og er lige til at samle og stille på borde. De er lavet til 54 store flødeboller eller 64 almindelige flødeboller, men kan også rumme flere (eller færre).

Vi har også et stort tårn i metal, som kan lejes. Det store tårn er til det helt store arrangement og rummer fra 200 store flødeboller eller fra 400 almindelige flødeboller (kan stilles i flere "lag"). Kontakt os for priser og praktisk information omring dette.

Køb flødebolletårn i pap

Praktisk vedr. bestilling

Vores tårne koster 160 kr og kan bestilles hos enten vores butikker eller hos chokoladefabrikken på Stamholmen 91 i Hvidovre. Afhentning kan ske samme steder, eller vi kan ofte arrangere afhentning hos nærmeste forhandler. Tårnene sælges kun ved samtidigt køb af vores flødeboller (min. 3 æsker med store flødeboller eller 2 æsker med almindelige).

Ved køb af et eller flere flødebolletårne koster flødebollerne 20,00 kr for de store flødeboller på 50 gr og 12,38 kr for de almindelige flødeboller på 30 gr. Smage og farver skifter efter grundsortiment og Limited Editions. Store flødeboller kommer i æsker a 18 stk. og almindelige flødeboller i æsker a 32 stk.

Kontakt os på 3920 8500 eller mail@svmichelsen.dk, så er vi klar til at hjælpe.

Flødeboller