Historien

Historien om Sv. Michelsen Chokolade tager sin begyndelse da Svend Erik Michelsen i 1931 tager sin konditoruddandelse og får højeste udmærkelse (Sølv). Herefter grundlægger Svend Erik Michelsen sin virksomhed i 1933 i et lille konditori på Østerbro.

Svend Michelsen bliver en toneangivende chocolatier, og han modtager Saint Honoré Ordenen af konditorlauget for en aktiv, kreativ indsats for konditorifaget og dets omdømme.

Efter Svend Michelsen har 2. og i dag 3. generation af familien med dybt engagement videreført og udviklet det stolte håndværk.

Hofleverandør

Sv. Michelsen Chokolade har gennem årene modtaget mange hædersbevisninger. Blandt dem, vi er allermest stolte af, er at virksomheden i 1992 fik tildelt prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof”

Kvalitet - og ansvar

Vores håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra virksomhedens start i 1933, og efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at vi også i dag tager stilling til og ansvar for hver en råvare, vi anvender, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning, vores varer har på miljøet.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.

Håndlavet chokolade

Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet efter strengeste kvalitetskrav.

Alt laves fra grunden, hvilket blandt andet også betyder, at vi selv rører vores fyldninger og sylter vores frugt.

Mange af vores medarbejdere på chokoladefabrikken har været ansat i mange år, og har enten en chocolatier- eller konditoruddannelse.