Sv. Michelsen konditeri historie

Historien

Historien om Sv. Michelsen Chokolade tog sin begyndelse da Svend Erik Michelsen i 1931 tog sin konditoruddandelse og fik højeste udmærkelse (Sølv). Herefter grundlagde Svend Michelsen sin virksomhed i 1933 i et lille konditori på Østerbro.

Svend Michelsen blev hurtigt en toneangivende chocolatier, og modtog bl.a. Saint Honoré Ordenen af konditorlauget for en aktiv, kreativ indsats for konditorfaget og dets omdømme.

Efter Svend Michelsen har 2. og i dag 3. generation af familien med dybt engagement videreført og udviklet det stolte håndværk, og vi producerer den dag i dag al vores chokolade på vores chokoladefabrik i København.

Chokoladefabrik arbejde

Hofleverandør

Sv. Michelsen Chokolade har gennem årene modtaget mange hædersbevisninger. Blandt dem, vi er allermest stolte af, er at virksomheden har prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof”.

Sv. Michelsen chokoladeæske

Kvalitet - og ansvar

Vores håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra virksomhedens start i 1933, og efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at vi også i dag tager stilling til og ansvar for hver en råvare, vi anvender, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning, vores varer har på miljøet.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.
Konditeri chokolade

Håndlavet chokolade

Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet efter strengeste kvalitetskrav.

Alt laves fra grunden, hvilket blandt andet også betyder, at vi selv rører vores fyldninger og sylter vores frugt.

Mange af vores medarbejdere på chokoladefabrikken har været ansat i mange år, og har enten en chocolatier- eller konditoruddannelse.

Håndlavede chokolade delikatesser