Gratis levering i Danmark og Sverige

Påskemuffins

Påskemuffins med rødbedeskum

Denne opskrift påskemuffins med rødbedeskum er ikke kun lækker, men også nem at lave.

Ingredienser til Påskemuffins:

50 g revet rødbede

50 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62%

50 g smør

2 æg

125 g sukker

1 spsk kakaopulver

125 g hvedemel

1½ tsk bagepulver

1 dl sødmælk

Ingredienser til rødbedeskum:

200 g smøreost, Philadelphia

25 g flormelis

1 tsk vaniljesukker

¾ dl piskefløde

1 spsk rødbedesaft

evt. krokant eller revet chokolade

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader.

Skræl rødbeden og riv 2 skefulde fint. Pres rødbedesaften fra og gem den til cremen.

Smelt hakket mørk chokolade sammen med smørret. Lad chokoladesmørblandingen afkøle på køkkenbordet.

Pisk æggene luftigt sammen med sukkeret. Tilsæt kakaopulver, mel, bagepulver og mælk, og pisk sammen til en ensartet dej.

Rør til sidst den afkølede chokoladeblanding og revet rødbede i dejen. Fordel dejen i smurte muffinforme og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

Pisk flødeosten glat med flormelis og vaniljesukker. Tilsæt fløde og rødbedesaft og pisk til en ensartet tyk creme. 

Pynt de afkølede muffins med rødbedeskum og pynt med krokant, chokolade eller revet rødbede.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os