Gratis levering i Danmark og Sverige

Svends ragusa chokolade

Svends ragusa chokolade

Ingredienser:

75 g hasselnøddekerner

300 g god nougat

75 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62%

Fremgangsmåde:

Rist hasselnødderne på en pande i et par minutter.

Tag nødderne af panden og tril nødderne fri for den mørke hinde. Hak de ristede nødder groft. Skær nougaten i skiver på langs og læg dem på et stykke husholdningsfilm.

Pres de hakkede nødder ind i nougaten og form blokken til en firkant på ca. 2 cm i højden. Sæt nougaten i køleskabet, imens du smelter og tempererer chokoladen.

Smelt og temperer mørk chokolade og hæld chokoladen over konfektpladen eller pensl den på i lag.

Lad chokoladen tørre og skær nougatpladen ud i stænger eller tern lige inden servering.

TIP

Du kan også komme bær eller krokant i nougaten og lave din egen variation af ragusa chokolade.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os