
Svends ragusa chokolade
Ingredienser:
75 g hasselnøddekerner
300 g god nougat
75 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62%
Fremgangsmåde:
Rist hasselnødderne på en pande i et par minutter.
Tag nødderne af panden og tril nødderne fri for den mørke hinde. Hak de ristede nødder groft. Skær nougaten i skiver på langs og læg dem på et stykke husholdningsfilm.
Pres de hakkede nødder ind i nougaten og form blokken til en firkant på ca. 2 cm i højden. Sæt nougaten i køleskabet, imens du smelter og tempererer chokoladen.
Smelt og temperer mørk chokolade og hæld chokoladen over konfektpladen eller pensl den på i lag.
Lad chokoladen tørre og skær nougatpladen ud i stænger eller tern lige inden servering.
TIP:
Du kan også komme bær eller krokant i nougaten og lave din egen variation af ragusa chokolade.