Håndværk med respekt for historien

Historien om Svend Michelsen Chokolade tog sin begyndelse da Svend Erik Michelsen grundlagde Svend Michelsen sin virksomhed i 1933 i et lille konditori på Østerbro.

Vi producerer den dag i dag alle vores varer på vores chokoladefabrik på Avedøre Holme i udkanten af København.

Vores udgangspunkt er stadig marcipan og nougat, og vi har stadig produkter, som har været i sortimentet siden Svend Erik Michelsens tid, suppleret med nye smage, men altid med udgangspunkt i og respekt for vores historie.

Håndværk med respekt for historien

Chokoladenydelser

Chokoladenydelser fra Svend Michelsen Chokolade tager udgangspunkt i vores lange tradition med marcipan og nougat, løbende suppleret med nye smage.

Vores chokolade er en kombination af overtrukne og støbte stykker, med mange forskellige både chokoladetyper og fyldninger, hvilket giver den store variation, vi ønsker, i både smag og udtryk.

Chokoladenydelser

Flødeboller

Vi pisker skummet op og sprøjter flødebollerne på en tyk marcipanbund, inden de bliver overtrukket med et tykt lag chokolade.

Udover de klassiske smage laver vi løbende Limited Edition flødeboller - fra kirsebær-flødeboller til jul til lakrids-flødeboller i samarbejde med Bagsværd Lakrids.

Vi prioriterer dyrevelfærd højt og bruger udelukkende æg fra fritgående høns. Vi er stolte over at være blevet hædret på Dyrenes beskyttelses Wall of Fame for at have produceret den første flødebolle af æg fra fritgående høns.

Flødeboller

Drageer

Vi dragerer både lakrids og mandler på vores chokoladefabrik, og også her har vi et stort udvalg af chokoladetyper og smage.

Alle vores produkter er glutenfri - også vores lakridsdragé, da vores lakrids er lavet på rismel og ikke på hvedemel.

Drageer