Muffins med chokolade

Muffins med chokolade

Chokolademuffins er en sikker favorit hos både børn og voksne. Hos Svend Michelsen tror vi på, at gode råvarer gør hele forskellen, også når det gælder de mere uformelle lækkerier. Brug en god mørk chokolade med intens kakaosmag og gerne lidt groft hakket. Denne opskrift giver ca. 12 muffins og er nem at gå til, perfekt at tage med og egner sig til både hverdag og særlige stunder. 

Ingredienser

  • 200 g hvedemel

  • 50 g kakao

  • 2 tsk bagepulver

  • 1/2 tsk salt

  • 150 g sukker

  • 2 æg

  • 1 dl mælk

  • 1 dl olie

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 150 g mørk 62% chokolade fra Svend Michelsen, grofthakket

Fremgangsmåde 

  1. Forvarm ovnen til 180 grader (alm. ovn) og sæt papirforme i en muffinbakke.

  2. Bland mel, kakao, bagepulver, salt og vaniljesukker i en skål.

  3. Pisk æg og sukker lyst, tilsæt olie og mælk.

  4. Vend de tørre ingredienser i og rør kun til dejen er samlet.

  5. Tilsæt chokoladestykker og fordel dejen i formene.

  6. Bag i 18-20 minutter, til de er gennembagte.

  7. Afkøl på rist og nyd.

Når dine muffins er kølet let af, er de klar til servering. De smager vidunderligt nybagte, men holder sig også saftige og lækre dagen efter, hvis der da er nogen tilbage.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os