Gratis levering i Danmark og Sverige

Hindbærtrøffel kugler

Hindbærtrøffel kugler

Ingredienser: 

150 g marcipan

200 g Sv. Michelsen Chokolade hvid

¼-½ tsk hindbæressens

5 g frysetørrede hindbær

Hindbærstøv

Fremgangsmåde:

Hak 100 g hvid chokolade og temperer den. Kom den smeltede chokolade i en skål og lad den køle lidt af.

Riv marcipanen ned i chokoladen og ælt det sammen.

Tilsæt hindbæressens og frysetørrede hindbær og sæt konfektmassen i køleskabet i en time. 

Smelt og temperer resten af den hvide chokolade.

Rul konfektmassen til kugler og overtræk dem med hvid chokolade.

Pynt kuglerne med tørrede blomster eller frysetørret hindbær/støv.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os