Vi kan ikke længere nå at levere inden Mors dag, så besøg en af vores butikker eller forhandlere, hvis du vil shoppe den perfekte gave.
Kaffebrød med chokolade

Kaffebrød med chokolade

Ingredienser:

300 g marcipan

1 spsk flormelis

1 spsk kakaopulver

1 spsk stærk kaffe, kold

1½ spsk kaffelikør

200 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62% eller 80% kaffe/chokoladebønner

Fremgangsmåde:

Ælt marcipanen med flormelis, kakaopulver, kaffe og likør.

Rul kaffemarcipanen ud til to aflange pølser og skær dem i mindre brød.

Smelt og temperer mørk chokolade og overtræk kaffebrødene med chokoladen.

Sæt dem på bagepapir og pynt med kaffebønner.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os